Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Crosswagon

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за Crosswagon

Здравейте на всички,

Не знам дали на мен така ми се стува, но във форума има много малко информация за 156 Crosswagon. Преди малко имах възможност да я разгледам в Интернет и ми направи добро впечатление като външност (що ли го казвам, нали имам 156-тица).

Някой има ли наблюдения, карал ли е такава? Аз специално не съм виждал такава в България.
    Alfa Romeo 156 TS 2.0

качвал съм се в кросвагон!вътре е същата като 156 след първия файслифт,седалките са същите,разликата е че е доста по високо и това много ми хареса!задните седалки са релефните,които по-рядко се срещат в 156!мненията са, че се справа отлично извън пътя!в българия съм виждал 2!предлага се с 1.9 jtd 150 коня!иначе отвън си е същата общо взето,просто малко по-различни прагове и лайсни и по-големи гуми
    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от rady156
      качвал съм се в кросвагон!вътре е същата като 156 след първия файслифт,седалките са същите,разликата е че е доста по високо и това много ми хареса!задните седалки са релефните,които по-рядко се срещат в 156!мненията са, че се справа отлично извън пътя!в българия съм виждал 2!предлага се с 1.9 jtd 150 коня!иначе отвън си е същата общо взето,просто малко по-различни прагове и лайсни и по-големи гуми
      Забрави да добавиш и задвижването на 4-те колела
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е то тва е ясно

Първоначално публикувано от BatVas
        Първоначално публикувано от rady156
        Забрави да добавиш и задвижването на 4-те колела
        Е то за задвижването е ясно... Говори се за много по-добра стабилност на пътя, колата се цели да бъде в класа на Audi Allroad примерно. Въпросът ми е, дали е спряна от производство, дали ще има 159 Crossroad, ей такива нещица...
        Alfa Romeo 156 TS 2.0

Comment

не предположих, че някой се съмнява, че е Q4,но грешката е моя! ами точно така,има качеставата на allroad,но не е в класа му,защото там са по-големи размери,двигатели и разбира се цени!но когато излезе тогава общо взето единсвената подобна кола беше именно allroad и волво xc70,и при теста с ауди показа доста добри качества,като олроуда е доста по-добър от доста джипове!но сега вече има преки кокуренти алфата-шкода скаут,сеат и други подобни!също така има алфа 156 Q4 sportwagon, но не crosswagon!

във българския ауто мотор унд спорт имаше тест на цросвагон и шкода но не намерих линка нещо,разкарали са го

Comment

иначе не е спряна от пройзводтво,поне още я има в ценовите листи и четох че ще има и 159 кросвагон

Comment

Working...
            X